SEK 48 rabatt över SEK 1168 KODA:MSS48
SEK 128 rabatt över SEK 1968 KODA:MSS128
SEK 400 rabatt över SEK 2928 KODA:MSS400
 0

Logga in för att spara

0

Din varukorg är tom.

Mix Match

Color Crush

Perfekt för den klassiska bruden, vår mest subtila mix-and-match-palett erbjuder en traditionell enfärgslook samtidigt som den smickrar flera kroppstyper. Välj en nyans du älskar och lek sedan med dramatiska och distinkta silhuetter för en harmonisk gruppering som känns eftertänksamt upphöjd.

Blandning

Har du ditt hjärta inställt på en specifik siluett?

Är du helt fast på golvlånga A-linjeklänningar eller eleganta, axelbandslösa fodral? Även om du vill att alla tärnor ska bära samma klänning, kan du fortfarande vara kreativ med färg. Som brud är det upp till dig att välja vilken färg du vill ha. Men om du vill att din bröllopsfest ska vara Pinterest Perfect, välj färger som har samma ton och atmosfär. Till exempel kan du gå med alla pasteller. Eller håll dig till varierande dämpade toner. Du kan till och med bli galen med djärva ljus! Nyckeln är att leta efter färgvariationer som fungerar tillsammans.

Tyg fokuserad

Vi älskar denna gränsdragande look för moderna brudar som har ett öga för mode. Börja med att välja ett enda tyg för att hålla festen chic och sammanhållen, experimentera sedan med djärva mix-and-match färgkombinationer i en mängd olika silhuetter som passar var och en av dina hembiträden.