SEK 48 rabatt över SEK 1168 KODA:MSS48
SEK 128 rabatt över SEK 1968 KODA:MSS128
SEK 400 rabatt över SEK 2928 KODA:MSS400
 0

Logga in för att spara

0

Din varukorg är tom.

Tull & Import skatt

Tullen är en myndighet som ansvarar för att reglera transporter som kommer in i ett land eller en region. Alla sändningar som skickas till och från ett land eller en region måste rensa tullen först. Det är alltid köparens ansvar att rensa tullen och betala relevanta tullar.

Vi lägger inte till skatter, moms eller andra dolda avgifter. Du betalar oss exakt det pris vi markerade på hemsidan, dvs varor subtotal + fraktkostnad.

I de flesta länder måste du dock betala skatter eller avgifter på importerade varor. Ibland medför varor under ett visst värde, eller i vissa kategorier, inte skatter.

Reglerna är olika i alla länder. Tyvärr finns det inget sätt för oss att känna till regler, föreskrifter, tullar, traditioner, metoder, smutthullar, system, pappersarbete, koder, lagar eller domar i varje land.

Därför kan vi inte, och kommer inte, erbjuda råd om skatter i ditt land. Som köpare är det ditt ansvar att ta reda på den informationen innan du beställer.

Om du måste betala importavgifter och / eller tilläggstullar och försäljningsskatter, måste du betala det till kuriren när du har mottagit paketet. Vi kan inte beräkna det här för dig och det finns inget sätt att förbetala det. Om du är fraktleverans eller skickar ett presentartiklar till någon, var vänlig och se till att de är medvetna om möjligheten att betala skatt när de tar emot varan.

Ta reda på så mycket du kan om dina importskatter i ditt eget land innan du slutför din beställning. Om du hittar information om importskattssituationen i ditt land och du tror att det finns sätt att minimera de skatter du måste betala (eller eliminera skatterna helt), berätta bara vad du behöver genom att ange instruktioner (om märkning, förpackning , deklarationer, fakturor etc.). Vi är mer än glada att följa dina instruktioner.

FAQ:

Q: Om föremålen kvarhålls av tullen, vem ansvarar för tullklareringen av föremålen?

A: Om föremålen kvarhålls av tullen efter att skeppet har lämnat säljarens land, är köparen ansvarig för att de kvarhållna föremålen är röjda.

Q: Om en mycket stor beställning levereras till mitt land, tar tullkontoret min beställning?

A: Ja, det är en möjlighet. Vi föreslår att du i förväg ber oss om att dela upp din beställning i flera mindre paket, som ska skickas på olika dagar för att undvika eventuella beslag.

Q: Om tullar som uppkommit, vem är ansvarig?

A: Det är köparens ansvar för eventuell kundavgift som kan debiteras från leverans. Hur importavgiften debiteras beror på varje lands anpassade policy.

Q: Finns det några länkar som jag kan kontrollera skattepolitiken?

A: Du kan kontrollera skatte- och tullinformationen på denna tredje parts webbplats.