SEK 48 rabatt över SEK 1168 KODA:MSS48
SEK 128 rabatt över SEK 1968 KODA:MSS128
SEK 400 rabatt över SEK 2928 KODA:MSS400
 0

Logga in för att spara

0

Din varukorg är tom.

Uppmärksamhet och Omsorg

Produkt Outsourcing

Vi förvaltar och kategori stort antal pålitliga tillverkare baserat på deras särskilda kvalifikationer, vi även bygga separata profiler för varje leverantör som vi arbetar med, och göra dem enligt standarder som: Positiv kommentar tjänade, snittorderförfarande tid etc. Denna webbplats driver regelbunden utvärdering på listan befintliga leverantörer för att eliminera de stackars utförda leverantörer, håller endast de väl utförda och kundorienterad tillverkare.

Orderbekräftelse

Som i klädindustrin, storlek och färg på klänningen är känsliga element, som kan förstöra vår kund och rsquo; s shoppingupplevelse lätt. För att ge bättre lösa detta odds, etablerade vi en orderbekräftelse enhet under kundtjänst; denna enhet är ansvarig för att bekräfta varje detalj på din beställning.

Produktinspektion

Vi dubbelkolla produkten före leverans ut, till och med vet vi våra tillverkare är alla förtroende värda. Här är hur det går:

1. Produkten kommer att tillverkas exakt enligt tidstabellen arrangerad av oss, och det objekt som produceras kommer att överföras till vårt center som ska inspekteras av en grupp välutbildade inspektörer vid färdigställande.

2. En grundläggande kontroll kommer att utföras för att se till att produkten överensstämmer med beställningen, och vi fånga varje detalj krav som anges på din beställning.

3. Vår QC team kommer att utföra en grundlig inspektion för att se till att produktkvaliteten uppfyller internationella ISO-kvalitetsstandarder, inte någon produkt att möta våra QC standarder kommer att returneras för utbyte.

4. För de produkter som överlevt i vårt QC inspektion kommer att vidarebefordras till förpacknings laget.

Produkt Förpackning

Vårt Förpacknings team kommer att ta väl hand om var och överförs till dem objekt för att undvika eventuella skador under packningsprocessen. Våra förpacknings staber antar många nya sätt att stärka de yttre rutorna, alltså för att göra ditt paket mer lufttäta, vattentaket och tryck resistant.They synkroniserar också vår leveransschema med de stora kurirer som UPS, DHL, EMS, och med dessa insatser, kan vi alltid få bra att gå paketerar sänt till Storbritannien med den tidigaste flyget tillgängliga.

Paketspårning

Kort efter ditt paket skeppas ut, kommer vårt logistikcenter och vårt system skicka ett mail med ditt spårningsnummer automatiskt; du kan börja spåra var ditt paket kom genast; Men det betyder inte att vår plikt slutar här, eftersom det ansvar som nu kopplas tillbaka till kundtjänst, och vår kundtjänst är alltid där och väntar på din sida tills ditt paket på ett säkert sätt kommit fram till din dörr, viktigast av allt, du är nöjd med objektet fått.

Nedan tar vi kläder för illustration, det betyder inte nödvändigtvis att vi kommer bara specialiserade på kläder industry.Ever blivit chockad av produkten kommit fram till din dörr, som har mycket hög kvalitet eller helt fit storlek? På vår webbplats har vår källa laget alltid gräva och uppfriskande vår lista på leverantörer för att se till att var och en av vår grossist, återförsäljare eller slutanvändare kan ha de mest up-to-date produkter till det lägsta priset.

Hur att rengöra & Bevara?

Om rengöring

Det bästa sättet att rengöra en bröllopsklänning eller aftonklänning innan du lagrar det är att ta klänningen till en hög kvalitet, professionell renare som specialiserat sig på bröllop klädsel och aftonklänningar. Men om klänningen är fortfarande mycket ren med bara några små fläckar, finns det sätt en person kan behandla eller spot-rengör klänningen hemma.

1. Bestäm vilket tyg klänningen är gjord av. Om plagget är siden, spets eller en vintage klänning, är det bättre att ha det rengöras av en professionell.

2. Inspektera klänningen ordentligt för att lokalisera eventuella fläckar, inklusive fläckar från perspirations, livsmedel, vätskor och smink. Om klänningen är hellång, kommer fållen troligtvis har samlat smuts.

3. Använd en vit, torr, absorberande trasa skonsam bult satin efter att en lämplig rengöringsvätska, som beskrivs i nästa steg. Innan man gör en vätska eller rengöringsmedel på en fläck, testa den på en mindre synlig del av tyg för att undvika missfärgning klänningen.

4. Ansök vätgas för vin, svett och blod fläckar. Väteperoxid kan bleka tyger, dock så låt det sitta på tyget för länge om klänningen är något annat än vit färg. För bläck fläckar, tillämpa en lätt spray av hårspray. För oljiga fläckar som smink eller mat, tillämpa en kemtvätt lösningsmedel eller en blandning av tvål och vatten.

5. Efter läsk upp så mycket av fläcken som möjligt, applicera några droppar vinäger och blot igen. Därefter spola område av tyget med vatten, torka igen och låt området torka.

6. För att rengöra en smutsig fåll, blöt fållen under några timmar i varmt vatten blandat med diskmedel, var noga med att hålla resten av klänningen ur vattnet. Med en tandborste, försiktigt gnugga fållen med vatten med diskmedel för att lossa all smuts. Spola noggrant med vatten.

7. Häng inte en klänning på en galge för att torka efter plats rengöring. Våt tyget är tungt, och klänningen kunde sträcka eller rippa. Istället placerar klänning över en ren torkställning. Hyllan ska vara plastbelagda eller vinylbelagda, som splitter från en trä kunde riva klänning eller rost från en metall kan man färga klänningen.

Om Bevara

Om du tar så mycket omsorg för att bevara din klänning som du gjorde i valet den, det kan avnjutas som en familjeklenod för kommande generationer.

1. Spara påsen din klänning kom in, eller ta med en plastpåse för att skydda klänningen på väg till renare.

2. Be din dammsugare för en speciell syrafritt rutan för att lagra din klänning i, och packa den i syrafritt mjukpapper. Du kan också hänga klänningen vid livstycket med sy remmar som är lite kortare än livstycket på midjan, utsläppande på en vadderad galge och inslagning i en ren vit bomull blad.

3. Förvara klänning i ett tempererat och torrt, ej i direkt solljus.

4. Inspektera din klänning på varje årsdag för att leta efter missfärgade områden eller missade fläckar och låta din klänning att "andas".